Focus-TextileMachinery.aspx

Textielmachines

Betrouwbare hightechproducten

Loading...
  • Controle in realtime: De oorsprong van PsiControl ligt in de realtimecontrole van weefmachines. Dit zijn industriële machines die over robuuste en betrouwbare hardware en software moeten beschikken om 24 uur per dag, 7 dagen per week goed te kunnen presteren. Cyclustijden van minder dan 50 milliseconden en een veelheid aan in een cyclus te synchroniseren acties eisen een gerichte ontwikkelingsbenadering.
  • Robuuste en betrouwbare elektronica: Textielmachines worden op alle continenten gebruikt en moeten soms werken in een uitermate vochtige en/of stoffige omgeving. Ontwerpers zien zich vaak geconfronteerd met uitdagende omstandigheden.
  • Vermogenselektronica: PsiControl heeft een uniek motorconcept ontwikkeld voor de hoogdynamische aandrijving van de weefmachine. Het geschakelde reluctantieconcept (Switched Reluctance (‘SR’)) is een van de belangrijkste factoren in de uitstekende efficiëntie van de Picanolmachines. Daarnaast ontwerpt en produceert PsiControl eveneens de speciale vermogenselektronica die de SR-motoren aandrijven.
  • HMI: Textielmachines zijn uitgerust met ultramoderne HMI met displays variërend tussen 7” en 12” touchscreens, die worden aangedreven door Linux en Java besturingsinterfaces.
  • Connectiviteit: Elke individuele machine is gekoppeld aan het bedrijfsnetwerk via een LAN-netwerk. Het uploaden van parameterinstellingen, stijltransfer, productietoezicht, software-uploads en diagnose-op-afstand zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden qua connectiviteit.
Loading...