Focus-HVAC.aspx

HVAC

Intuïtieve regeling

Loading...
  • ​Embedded control: HVAC-toepassingen (voor verwarming, koeling en ventilatie) worden ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en probleemloze werking. Het is uitermate belangrijk om het HVAC-proces zo efficiënt mogelijk en met een zo klein mogelijke CO2-afdruk te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met onze klanten implementeren we de beste oplossingen in hardware, driversoftware en zelfs applicatiesoftware om dit doel te bereiken.
  • Connectiviteit: HVAC-toepassingen en hun controlesystemen zijn niet langer geïsoleerde functionaliteiten. Draadloze verbindingen tussen sensoren, kleppen, aandrijvingen en apparaten maken installaties eenvoudiger. Bij PsiControl streven we ernaar draadloze netwerken minder complex te maken en bovendien betrouwbaar gedrag te bewerkstelligen. PsiControl is thuis in zowel bekabelde als draadloze communicatieprotocollen.
  • HMI: Vaak is in een installatie de besturingsinterface de enige verwijzing naar uw onderneming. We vinden dat deze besturingsinterface aantrekkelijk, intelligent en duidelijk moet zijn. Om deze overtuiging kracht bij te zetten hebben we SwipeStat gecreëerd: een kostenefficiënte respons op de smartphonerevolutie.
  • Stille stappenmotor: Met een nieuwe drivebenadering realiseert PsiControl een stille stappenmotorcontroller. Verschillende onderdelen kunnen zodanig worden verplaatst of gepositioneerd dat ze onhoorbaar zijn.
Loading...